RESTORANO MENIU SALOTOS Cezario salotos su krevetėmis 8,00 Cezario salotos su lašiša 7,50 Cezario salotos su vištiena 7,00 Cezario salotos klasikinės 6,00 Graikiškos salotos (agurkai, pomidorai, salotų lapai, mėlynasis svogūnas, feta sūris) 6,00 Tuno salotos (salotų lapai, pomidorai, kiaušiniai, svogūnai, alyvuogės) 6,50 Keptų burokėlių salotos su feta sūriu, kepintais graikiškais riešutais ir burokėlių traškučiais 6,50 Mocarelos salotos su įvairių pomidorų asorti, alyvuogėmis ir baziliko padažu 6,50 Kepintos saldžiarūgštės daržovės 4,50 Morkų - obuolių - salierų salotos 4,00
ŠALTI PATIEKALAI Albertos šefo mėsos asorti 5,00 Keptos žuvies asorti su saldžiarūgštėm daržovėm 5,00 Kepta jūros lydeka su keptomis daržovėmis ir moliūgo sėklomis 5,00 Albertos firminė silkė su burokėliais ir obuoliais 4,90 Silkė Matjes su karštomis apkeptomis bulvėmis ir marinuotais svogūnėliais 6,00 Silkė su marinuotais svogūnėliais, pomidorais, grietine,karštom bulvėm ir žolelių užpilu 5,50 Silkė su kepintom daržovėm 4,50
SRIUBOS Firminė Albertos trinta burokėlių sriuba su karamelizuotais svogūnais 4,00 Vištienos sultinys su Albertos firminiais koldūnais 4,00 Firminė Albertos marokietiška sriuba 4,00 Šaltibarščiai (sezoninė) 4,00 Dienos sriuba 2,50(kiekvieną dieną vis kitokia – klausti pas barmeną)
KARŠTI JAUTIENOS PATIEKALAI Jautienos išpjova su marinuotais pastarnokais ir keptomburokėlių riekelėm 18,00
KARŠTI KIAULIENOS PATIEKALAIpasirinktinai su ryžiais, kuskusu, apkeptomis bulvėmis Firminis Albertos sprandinės kepsnys ksu raudonųjų svogūnų džemu 10,00 Kiaulienos išpjovos medalionai su grietinėlės - kaparėlių padažu 12,00 Kiaulienos nugarinė įdaryta šonine ir daržovėmis 11,00 Sprandinės kepsnys keptas ant griliaus su burokėlių - krienų salotomis 10,00 Smetoniškas kiaulienos karbonadas 10,00
KARŠTIEJI ŽUVIES PATIEKALAIpasirinktinai su ryžiais, kuskusu, apkeptomis bulvėmis Firminė Albertos lašiša kepta ant griliaus su grietinėlės – vyno padažu 13,00 Sibiro menkė su grietinėlės - raudonųjų svogūnų džemu 11,00 Krosnyje kepta jūros ešerio file su žaliųjų žirnelių piure ir morkų kremu 11,00 Lydekos file su traškia sezamo sėklų plutele 9,50 Žvejo kepsnys 9,50
KARŠTI PAUKŠTIENOS PATIEKALAIpasirinktinai su ryžiais, kuskusu,apkeptomis bulvėmisAlbertos firminė lėtai kepta anties krūtinėlė su obuolių ir karamelizuotų svogūnų džemu ir bulvių kroketais 16,00 Kalakutienos file kepsnys su spanguolių padažu 12,00 Keptas vištienos suktinukas su saulėje džiovintais pomidorais ir feta sūriu 10,00 Vištienos kepsnys su varškės - špinatų įdaru 10,00 Užkepta vištienos file su pomidorais ir mocarela sūriu 9,50 Kijevo kotletas su troškintais svieste žirneliais ir morkomis arba apkeptom bulvytėm pasirinktinai 9,50 Traški vištiena su gruzdintom bulvytėm 9,00 Vištienos file kepsnys keptas ant griliaus su marinuotom ir šviežiom daržovėm 9,00
MILTINIAI PATIEKALAI Albertos firminiai koldūnai su mėsa7,50 Albertos firminiai koldūnai su varške 7,50 Albertos lietiniai blyneliai su varške, cinamonu ir šokoladu arba uogiene - pasirinktinai 6,00 Albertos čirviniai blyneliai su šokoladu arba uogiene 5,50
PASTA Makaronai Tagliatelle su krevetėm 8,50 Makaronai Tagliatelle su vištiena ir grietinėlės - garstyčių padažu 8,00 Spageti su Bolognese padažu 7,50
BULVINIAI PATIEKALAI Albertos bulviniai blynai su varškės – žolelių padažu 6,00 Bulviniai blynai su lašiša ir varškės kremu 8,50 Karališki bulviniai blynai įdaryti pievagrybiais ir užkepti sūriu 8,00 Bulviniai blynai su mėsa 7,50 Bulviniai blynai su šonine 7,50 Fri bulvytės su daržovėm 4,50
KARŠTI VEGETATIŠKI VALGIAI Įvairių daržovių blyneliai 4,50 rosnyje keptos daržovės su kuskusu 4,50 Grikių rizoto su grybais ir burokėlių kremu 5,00 UŽKANDŽIAI PRIE GĖRIMŲ Albertos virtuvės šefo marinuotų alyvuogių rinkinys 5,00 Sūrio rinkinukas su įdarytomis slyvomis 5,00 Skrudinta duona su sūrio padažu 4,50 Kepti svogūnų žiedai tešloje 4,00
DESERTAI Pavlovos desertas 5,50 Karštas Štrudelis su obuoliais ir ledais 5,50 Šokoladinis burokėlių pyragas 4,50 Ledai su morengu ir šokoladu 3,90RESTORANO MENIUSALOTOS Cezario salotos su krevetėmis 8,00 Cezario salotos su lašiša 7,50 Cezario salotos su vištiena 7,00 Cezario salotos klasikinės 6,00 Graikiškos salotos (agurkai, pomidorai, salotų lapai, mėlynasis svogūnas, feta sūris) 6,00 Tuno salotos (salotų lapai, pomidorai, kiaušiniai, svogūnai, alyvuogės) 6,50 Keptų burokėlių salotos su feta sūriu, kepintais graikiškais riešutais ir burokėlių traškučiais 6,50 Mocarelos salotos su įvairių pomidorų asorti, alyvuogėmis ir baziliko padažu 6,50 Kepintos saldžiarūgštės daržovės 4,50 Morkų - obuolių - salierų salotos 4,00
ŠALTI PATIEKALAI Albertos šefo mėsos asorti 5,00 Keptos žuvies asorti su saldžiarūgštėm daržovėm 5,00 Kepta jūros lydeka su keptomis daržovėmis ir moliūgo sėklomis 5,00 Albertos firminė silkė su burokėliais ir obuoliais 4,90 Silkė Matjes su karštomis apkeptomis bulvėmis ir marinuotais svogūnėliais 6,00 Silkė su marinuotais svogūnėliais, pomidorais, grietine,karštom bulvėm ir žolelių užpilu 5,50 Silkė su kepintom daržovėm 4,50
SRIUBOS Firminė Albertos trinta burokėlių sriuba su karamelizuotais svogūnais 4,00 Vištienos sultinys su Albertos firminiais koldūnais 4,00 Firminė Albertos marokietiška sriuba 4,00 Šaltibarščiai (sezoninė) 4,00 Dienos sriuba 2,50(kiekvieną dieną vis kitokia – klausti pas barmeną)
KARŠTI JAUTIENOS PATIEKALAI Jautienos išpjova su marinuotais pastarnokais ir keptomburokėlių riekelėm 18,00
KARŠTI KIAULIENOS PATIEKALAIpasirinktinai su ryžiais, kuskusu, apkeptomis bulvėmis Firminis Albertos sprandinės kepsnys ksu raudonųjų svogūnų džemu 10,00 Kiaulienos išpjovos medalionai su grietinėlės - kaparėlių padažu 12,00 Kiaulienos nugarinė įdaryta šonine ir daržovėmis 11,00 Sprandinės kepsnys keptas ant griliaus su burokėlių - krienų salotomis 10,00 Smetoniškas kiaulienos karbonadas 10,00
KARŠTIEJI ŽUVIES PATIEKALAIpasirinktinai su ryžiais, kuskusu, apkeptomis bulvėmi Firminė Albertos lašiša kepta ant griliaus su grietinėlės – vyno padažu 13,00 Sibiro menkė su grietinėlės - raudonųjų svogūnų džemu 11,00 Krosnyje kepta jūros ešerio file su žaliųjų žirnelių piure ir morkų kremu 11,00 Lydekos file su traškia sezamo sėklų plutele 9,50 Žvejo kepsnys 9,50
KARŠTI PAUKŠTIENOS PATIEKALAIpasirinktinai su ryžiais, kuskusu,apkeptomis bulvėmisAlbertos firminė lėtai kepta anties krūtinėlė su obuolių ir karamelizuotų svogūnų džemu ir bulvių kroketais 16,00 Kalakutienos file kepsnys su spanguolių padažu 12,00 Keptas vištienos suktinukas su saulėje džiovintais pomidorais ir feta sūriu 10,00 Vištienos kepsnys su varškės - špinatų įdaru 10,00 Užkepta vištienos file su pomidorais ir mocarela sūriu 9,50 Kijevo kotletas su troškintais svieste žirneliais ir morkomis arba apkeptom bulvytėm pasirinktinai 9,50 Traški vištiena su gruzdintom bulvytėm 9,00 Vištienos file kepsnys keptas ant griliaus su marinuotom ir šviežiom daržovėm 9,00
MILTINIAI PATIEKALAI Albertos firminiai koldūnai su mėsa7,50 Albertos firminiai koldūnai su varške 7,50 Albertos lietiniai blyneliai su varške, cinamonu ir šokoladu arba uogiene - pasirinktinai 6,00 Albertos čirviniai blyneliai su šokoladu arba uogiene 5,50
PASTA Makaronai Tagliatelle su krevetėm 8,50 Makaronai Tagliatelle su vištiena ir grietinėlės - garstyčių padažu 8,00 Spageti su Bolognese padažu 7,50
BULVINIAI PATIEKALAI Albertos bulviniai blynai su varškės – žolelių padažu 6,00 Bulviniai blynai su lašiša ir varškės kremu 8,50 Karališki bulviniai blynai įdaryti pievagrybiais ir užkepti sūriu 8,00 Bulviniai blynai su mėsa 7,50 Bulviniai blynai su šonine 7,50 Fri bulvytės su daržovėm 4,50 KARŠTI VEGETATIŠKI VALGIAI Įvairių daržovių blyneliai 4,50 Krosnyje keptos daržovės su kuskusu 4,50 Grikių rizoto su grybais ir burokėlių kremu 5,00 UŽKANDŽIAI PRIE GĖRIMŲ Albertos virtuvės šefo marinuotų alyvuogių rinkinys 5,00 Sūrio rinkinukas su įdarytomis slyvomis 5,00 Skrudinta duona su sūrio padažu 4,50 Kepti svogūnų žiedai tešloje 4,00
DESERTAI Pavlovos desertas 5,50 Karštas Štrudelis su obuoliais ir ledais 5,50 Šokoladinis burokėlių pyragas 4,50 Ledai su morengu ir šokoladu 3,90
Mes siūlome taip pat užsisakyti: Įdaryta lašiša Įįdarytas karpis Įdarytas broileris Jaučio liežuvis Vieno kasnio sumuštiniai (su lašiša,kumpiu,ikrais,paštetu,sūri Sūrieji pyragai (kopūstinis, špinatų-varškės,grybų, vištienos, mėsos) Lavašai (su vištena, lašiša, tunu) Saldumynų asorti Saldieji pyragai Tortai Vaisiai