ŠALTIEJI PATIEKALAI Albertos šefo mėsos asorti – 4,00 Eur Albertos firminė silkė su burokėliais ir obuoliais - 3,90 Eur Silkė Matjes su kaštomis apkeptomis bulvėmis ir marinuotais svogūnais - 5,00 Eur Silkė su kepintom daržovėm - 3,50 Eur Keptos žuvies asorti su saldžiarūgštėm daržovėm - 4,00 Eur Kepta jūros lydeka su keptomis daržovėmis ir traškia moliūgo sėklų plutele - 4,00 Eur
KARŠTI PAUKŠTIENOS PATIEKALAI patiekima su salotomis ir pasirinktinai su ryžiais, kuskusu, apkeptomis bulvėmis Albertos firminė lėtai kepta anties krūtinėlė su obuolių ir karamelizuotų svogūnų džemu ir bulvių kroketais– 9,50 Eur Kalakutienos file kepsnys su spanguolių padažu – 8,00 Eur Keptas vištienos suktinukas su saulėje džiovintais pomidorais ir feta sūriu – 7,00 Eur Kijevo kotletas patiekiama su troškintais svieste žirneliais ir morkomis arba apkeptomis bulvėmis – 6,50 Eur Vištienos kepsnys su varškės–špinatų įdararu - 6,50 Eur Užkepta vištienos file su pomidorais ir mocarela sūriu – 6,50 Eur Traški vištiena su gruzdintom bulvytėm ir daržovėm - 6,00 Eur Vištienos file kepsnys keptas ant griliaus su marinuotom ir šviežiom daržovėm - 5,50 Eur
KARŠTI KIAULIENOS PATIEKALAI patiekima su salotomis ir pasirinktinai su ryžiais, kuskusu, apkeptomis bulvėmis Firminis Albertos sprandinės kepsnys su raudonųjų svogūnų džemu – 7,00 Eur Kiaulienos nugarinės medalionai su grietinėlės–kaparėlių padažu – 9,00 Eur Kiaulienos nugarinė įdaryta šonine ir daržovėmis - 8,00 Eur Sprandinės kepsnys keptas ant griliaus su burokėlių-krienų salotomis – 7,00 Eur Smetoniškas kiaulienos karbonadas – 6,50 Eur
KARŠTI JAUTIENOS PATIEKALAI patiekima su salotomis ir pasirinktinai su ryžiais, kuskusu, apkeptomis bulvėmis Jautienos išpjova su marinuotais pastarnokais ir keptom burokėlių riekelėm
KARŠTI ŽUVIES PATIEKALAI patiekima su salotomis ir pasirinktinai su ryžiais, kuskusu, apkeptomis bulvėmis Firminė Albertos lašiša kepta ant griliaus su grietinėlės-vyno padažu – 9,50 Eur Sibiro menkė su grietinėlės-raudonųjų svogūnų padažu - 8,00 Eur Krosnyje kepta jūros ešerio file su žaliųjų žirnelių piure ir morkų kremu - 7,50 Eur Žvejo kepsnys - 6,50 Eur Jūros lydekos file su traškia sezamo sėklų plutele – 6,00 Eur
MILTINIAI PATIEKALAI Albertos firminiai koldūnai su mėsa - 5,00 Eur Albertos firminiai virtinukai su varške - 5,00 Eur Albertos lietiniai blyneliai pasirinktinai su varške ir cinamonu, arba šokoladu, arba uogiene - 4,50 Eur Albertos čirviniai blyneliai pasirinktinai su šokoladu arba uogiene - 4,00 Eur
PASTA Makaronai Tagliatelle su krevetėm - 6,50 Eur Makaronai Tagliatelle su vištiena ir grietinėlės-garstyčių padažu - 6,00 Eur Spageti su Bolognese padažu - 6,00 Eur
BULVINIAI PATIEKALAI Albertos bulviniai blyneliai su varškės–žolelių padažu - 4,50 Eur Bulviniai blynai su šonine - 4,60 Eur Bulviniai blynai su lašiša - 5,50 Eur Bulviniai blynai su mėsa - 5,00 Eur Fri bulvytės su daržovėm - 3,50 Eur
KARŠTI VEGETATIŠKI VALGIAI Grikių rizoto su grybais ir burokėlių kremu - 5,00 Eur Krosnyje keptos daržovės su kuskusu - 4,50 Eur Įvairių daržovių blyneliai - 4,50 Eur
UŽKANDŽIAI PRIE ALAUS, VYNO Albertos virtuvės šefo marinuotų alyvuogių rinkinys – 3,10 Eur Skrudinta duona su sūrio padažu – 3,50 Eur Sūrio rinkinukas su įdarytomis slyvomis – 3,10 Eur Karštas sūris su aštriu česnakiniu padažu – 2,70 Eur Kepti svogūnų žiedai tešloje – 2,50 Eur
DESERTAI Pavlovos desertas - 5,00 Eur Karštas štrudelis su obuoliais ir ledais - 4,50 Eur Burokėlių pyragaitis - 3,50 Eur