ALBERTA
  • Titulinis
  • Paslaugos
    • Gedulingi pietūs
    • Maistas į pobuvį
  • Meniu
  • Pasiūlymai
  • Nuotraukos
  • Kontaktai

                                                       RESTORANO MENIU
         SALOTOS
Cezario salotos su krevetėmis  8,00
Cezario salotos su lašiša  7,50
Cezario salotos su vištiena  7,00
Cezario salotos klasikinės  6,00
Graikiškos salotos (agurkai, pomidorai, salotų lapai, mėlynasis svogūnas, feta sūris) 6,00
Tuno salotos (salotų lapai, pomidorai, kiaušiniai, svogūnai, alyvuogės)  6,50
Keptų burokėlių salotos su feta sūriu, kepintais graikiškais riešutais ir burokėlių traškučiais  6,50
Mocarelos salotos su įvairių pomidorų asorti, alyvuogėmis ir baziliko padažu  6,50
Kepintos saldžiarūgštės daržovės  4,50
Morkų - obuolių - salierų salotos  4,00

ŠALTI PATIEKALAI
Albertos šefo mėsos asorti  5,00
Keptos žuvies asorti su saldžiarūgštėm daržovėm 5,00
Kepta jūros lydeka su keptomis daržovėmis ir moliūgo sėklomis  5,00
Albertos firminė silkė su burokėliais ir obuoliais 
4,90
Silkė Matjes su karštomis apkeptomis bulvėmis ir marinuotais svogūnėliais  6,00
Silkė su marinuotais svogūnėliais, pomidorais, grietine, karštom bulvėm ir žolelių užpilu 5,50
Silkė su kepintom daržovėm 4,50

SRIUBOS
Firminė Albertos trinta burokėlių sriuba su karamelizuotais svogūnais 4,00 
Vištienos sultinys su Albertos firminiais koldūnais
4,00
Firminė Albertos marokietiška sriuba 
4,00
Šaltibarščiai (sezoninė) 4,00
Dienos sriuba 2,50 (kiekvieną dieną vis kitokia – klausti pas barmeną)

KARŠTI JAUTIENOS PATIEKALAI
Jautienos išpjova su marinuotais pastarnokais ir keptom burokėlių riekelėm 18,00

KARŠTI KIAULIENOS PATIEKALAI pasirinktinai su ryžiais, kuskusu, apkeptomis bulvėmis
Firminis Albertos sprandinės kepsnys ksu raudonųjų svogūnų džemu  10,00 
Kiaulienos išpjovos medalionai su grietinėlės - kaparėlių padažu  1
2,00
Kiaulienos nugarinė įdaryta šonine ir daržovėmis  1
1,00
Sprandinės kepsnys keptas ant griliaus su burokėlių - krienų salotomis 10,00​
Smetoniškas kiaulienos karbonadas 10,00

KARŠTIEJI ŽUVIES PATIEKALAI pasirinktinai su ryžiais, kuskusu, apkeptomis bulvėmis
Firminė Albertos lašiša kepta ant griliaus su grietinėlės – vyno padažu 13,00
Sibiro menkė su grietinėlės - raudonųjų svogūnų džemu  11,00
Krosnyje kepta jūros ešerio file su žaliųjų žirnelių piure ir morkų kremu 11,00
Lydekos file su traškia sezamo sėklų plutele  9,50
Žvejo kepsnys 9,50

KARŠTI PAUKŠTIENOS PATIEKALAI pasirinktinai su ryžiais, kuskusu, apkeptomis bulvėmis      Albertos firminė lėtai kepta anties krūtinėlė su obuolių ir karamelizuotų svogūnų džemu ir bulvių kroketais 16,00
Kalakutienos file kepsnys su spanguolių padažu 12,00
Keptas vištienos suktinukas su saulėje džiovintais pomidorais ir feta sūriu 
10,00
Vištienos kepsnys su varškės - špinatų įdaru 
10,00
Užkepta vištienos file su pomidorais ir mocarela sūriu 9,50
Kijevo kotletas su troškintais svieste žirneliais ir morkomis arba apkeptom bulvytėm pasirinktinai 
9,50
Traški vištiena su gruzdintom bulvytėm 
9,00
Vištienos file kepsnys keptas ant griliaus su marinuotom ir šviežiom daržovėm 9,00

MILTINIAI PATIEKALAI
Albertos firminiai koldūnai su mėsa7,50
Albertos firminiai koldūnai su varške 7,50
Albertos lietiniai blyneliai su varške, cinamonu ir šokoladu arba uogiene - pasirinktinai 6,00
Albertos čirviniai blyneliai su šokoladu arba uogiene 5,50

PASTA
Makaronai Tagliatelle su krevetėm  8,50
Makaronai Tagliatelle su vištiena ir grietinėlės - garstyčių padažu 8,00
Spageti su Bolognese padažu 
7,50

BULVINIAI PATIEKALAI
Albertos bulviniai blynai su varškės – žolelių padažu 6,00
Bulviniai blynai su lašiša ir varškės kremu  8,50
Karališki bulviniai blynai įdaryti pievagrybiais ir užkepti sūriu 8,00
Bulviniai blynai su mėsa  7,50
Bulviniai blynai su šonine 7,50
Fri bulvytės su daržovėm 4,50

KARŠTI VEGETATIŠKI VALGIAI
Įvairių daržovių blyneliai 4,50
rosnyje keptos daržovės su kuskusu 4,50
Grikių rizoto su grybais ir burokėlių kremu 5,00
​

UŽKANDŽIAI PRIE GĖRIMŲ
Albertos virtuvės šefo marinuotų alyvuogių rinkinys  5,00
Sūrio rinkin
ukas su įdarytomis slyvomis  5,00
Skrudinta duona su sūrio padažu 4,50
Kepti svogūnų žiedai tešloje 
4,00

DESERTAI
Pavlovos desertas  5,50
Karštas Štrudelis su obuoliais ir ledais 5,50
Šokoladinis burokėlių pyragas 
4,50
Ledai su morengu ir šokoladu  3,90                                                   RESTORANO MENIU          SALOTOS
Cezario salotos su krevetėmis  8,00
Cezario salotos su lašiša  7,50
Cezario salotos su vištiena  7,00
Cezario salotos klasikinės  6,00
Graikiškos salotos (agurkai, pomidorai, salotų lapai, mėlynasis svogūnas, feta sūris) 6,00
Tuno salotos (salotų lapai, pomidorai, kiaušiniai, svogūnai, alyvuogės)  6,50
Keptų burokėlių salotos su feta sūriu, kepintais graikiškais riešutais ir burokėlių traškučiais  6,50
Mocarelos salotos su įvairių pomidorų asorti, alyvuogėmis ir baziliko padažu  6,50
Kepintos saldžiarūgštės daržovės  4,50
Morkų - obuolių - salierų salotos  4,00

ŠALTI PATIEKALAI
Albertos šefo mėsos asorti  5,00
Keptos žuvies asorti su saldžiarūgštėm daržovėm 5,00
Kepta jūros lydeka su keptomis daržovėmis ir moliūgo sėklomis  5,00
Albertos firminė silkė su burokėliais ir obuoliais 
4,90
Silkė Matjes su karštomis apkeptomis bulvėmis ir marinuotais svogūnėliais  6,00
Silkė su marinuotais svogūnėliais, pomidorais, grietine, karštom bulvėm ir žolelių užpilu 5,50
Silkė su kepintom daržovėm 4,50

SRIUBOS
Firminė Albertos trinta burokėlių sriuba su karamelizuotais svogūnais 4,00 
Vištienos sultinys su Albertos firminiais koldūnais
4,00
Firminė Albertos marokietiška sriuba 
4,00
Šaltibarščiai (sezoninė) 4,00
Dienos sriuba 2,50 (kiekvieną dieną vis kitokia – klausti pas barmeną)

KARŠTI JAUTIENOS PATIEKALAI
Jautienos išpjova su marinuotais pastarnokais ir keptom burokėlių riekelėm 18,00

KARŠTI KIAULIENOS PATIEKALAI pasirinktinai su ryžiais, kuskusu, apkeptomis bulvėmis
Firminis Albertos sprandinės kepsnys ksu raudonųjų svogūnų džemu  10,00 
Kiaulienos išpjovos medalionai su grietinėlės - kaparėlių padažu  1
2,00
Kiaulienos nugarinė įdaryta šonine ir daržovėmis  1
1,00
Sprandinės kepsnys keptas ant griliaus su burokėlių - krienų salotomis 10,00​
Smetoniškas kiaulienos karbonadas 10,00

KARŠTIEJI ŽUVIES PATIEKALAI pasirinktinai su ryžiais, kuskusu, apkeptomis bulvėmi
Firminė Albertos lašiša kepta ant griliaus su grietinėlės – vyno padažu 13,00
Sibiro menkė su grietinėlės - raudonųjų svogūnų džemu  11,00
Krosnyje kepta jūros ešerio file su žaliųjų žirnelių piure ir morkų kremu 11,00
Lydekos file su traškia sezamo sėklų plutele  9,50
Žvejo kepsnys 9,50

KARŠTI PAUKŠTIENOS PATIEKALAI pasirinktinai su ryžiais, kuskusu, apkeptomis bulvėmis      Albertos firminė lėtai kepta anties krūtinėlė su obuolių ir karamelizuotų svogūnų džemu ir bulvių        kroketais 16,00
Kalakutienos file kepsnys su spanguolių padažu 12,00
Keptas vištienos suktinukas su saulėje džiovintais pomidorais ir feta sūriu 
10,00
Vištienos kepsnys su varškės - špinatų įdaru 
10,00
Užkepta vištienos file su pomidorais ir mocarela sūriu 9,50
Kijevo kotletas su troškintais svieste žirneliais ir morkomis arba apkeptom bulvytėm pasirinktinai 
9,50
Traški vištiena su gruzdintom bulvytėm 
9,00
Vištienos file kepsnys keptas ant griliaus su marinuotom ir šviežiom daržovėm 9,00

MILTINIAI PATIEKALAI
Albertos firminiai koldūnai su mėsa7,50
Albertos firminiai koldūnai su varške 7,50
Albertos lietiniai blyneliai su varške, cinamonu ir šokoladu arba uogiene - pasirinktinai 6,00
Albertos čirviniai blyneliai su šokoladu arba uogiene 5,50

PASTA
Makaronai Tagliatelle su krevetėm  8,50
Makaronai Tagliatelle su vištiena ir grietinėlės - garstyčių padažu 8,00
Spageti su Bolognese padažu 
7,50

BULVINIAI PATIEKALAI
Albertos bulviniai blynai su varškės – žolelių padažu 6,00
Bulviniai blynai su lašiša ir varškės kremu  8,50
Karališki bulviniai blynai įdaryti pievagrybiais ir užkepti sūriu 8,00
Bulviniai blynai su mėsa  7,50
Bulviniai blynai su šonine 7,50
Fri bulvytės su daržovėm 4,50 KARŠTI VEGETATIŠKI VALGIAI Įvairių daržovių blyneliai 4,50 Krosnyje keptos daržovės su kuskusu 4,50 Grikių rizoto su grybais ir burokėlių kremu 5,00
UŽKANDŽIAI PRIE GĖRIMŲ
Albertos virtuvės šefo marinuotų alyvuogių rinkinys  5,00
Sūrio rinkin
ukas su įdarytomis slyvomis  5,00
Skrudinta duona su sūrio padažu 4,50
Kepti svogūnų žiedai tešloje 
4,00

DESERTAI
Pavlovos desertas  5,50
Karštas Štrudelis su obuoliais ir ledais 5,50
Šokoladinis burokėlių pyragas 
4,50
Ledai su morengu ir šokoladu  3,90

Mes siūlome taip pat užsisakyti:
Įdaryta lašiša
Įį
darytas karpis
Įdarytas broileris
Jaučio liežuvis 
Vieno kasnio sumuštiniai (su lašiša,kumpiu,ikrais,paštetu,sūri
Sūrieji pyragai (kopūstinis, špinatų-varškės,grybų, vištienos, mėsos) 
Lavašai (su vištena, lašiša, tunu) 
Saldumynų asorti 
Saldieji pyragai 
Tortai 
Vaisiai 
​

Tel. +370 (686) 31251
E-paštas: danute@alberta.lt
Adresas: Veiverių 151, Kaunas (Aleksotas
)